LIFE-MICACC projekt
LIFE16 CCA/HU/000115

"Az önkormányzatok integráló és koordináló szerepének megerősítése
az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás érdekében"

CEESEN Konferencia 2022

A WWF Magyarország szervezésében 2022. május 18-19. között kerül megrendezésre a CEESEN Partnership Conference esemény, amelynek a fókuszában a települési energia- és éghajlatvédelmi akciótervek készítése és megvalósítása áll.

A kétnapos ingyenes rendezvényen választ kaphat arra, hogy miért éri meg a településének SECAP-ot készíteni és hogyan kezdjen bele.
Ha települése már rendelkezik klímastratégiával, a megvalósításhoz is bőven kaphat ötleteket a rendezvényen.
Számos más téma mellett a legújabb elérhető pénzügyi forrásokra is nagy hangsúlyt fektetnek előadóink.
Négy szomszédos ország városai; Bécs, Pozsony, Brno és Szombathely szakemberei színesítik a programot és osztják meg a klímavédelmi törekvéseik során szerzett tapasztalataikat. Az esemény nagyszerű lehetőség arra is, hogy bővítse kapcsolatait, hiszen a résztvevők között könnyedén megtalálhatja partnereit a következő éghajlatvédelmi projektjéhez.

Jöjjön el személyesen a magyar határtól nem messze fekvő, festői szépségű Ptuj városába, vagy csatlakozzon online az ingyenes konferenciánkhoz! 

A rendezvény nyelve angol. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Program, regisztráció és további információ: https://ceesen.org/en/conference/ 

Kérjük továbbítsa ezt a meghívót olyanoknak, akiket érdekelhet a rendezvény.

 

Forrás: WWF Magyarország Alapítvány

Projekt partnerek

Belügyminisztérium (BM) Bátya Község Önkormányzata Klímabarát Települések Szövetsége (KTSZ) Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) Pannon Pro Innovációs Szolgáltató Kft. (PANNON) Püspökszilágy Község Önkormányzata Rákócziújfalu Község Önkormányzata Ruzsa Község Önkormányzata Tiszatarján Község Önkormányzata WWF Magyarország Alapítvány (WWF) LIFE LOGOS 4 WATERS